Érje el Ön is célcsoportját!


A Szakkiállítás, korábban mint Personal Hungary az elmúlt 14 évben kivívta magának a rangot, hogy a szakemberek valódi találkozóhelye legyen. A kiállítás elsődleges célja, hogy a piac igényeihez alkalmazkodva évente egyszer, két napon keresztül egy helyszínre vonzza és párbeszédre invitálja a HR újdonságai iránt érdeklődő szaklátogatókat, döntéshozókat, valamint a szegmens szolgáltatóit.

Marketingstratégiánk a döntéshozókra fókuszál. Célközönségünket a következő csatornákon keresztül érjük el:

  • Az ExpoSpecial-t, a kiállítás magazinját kb. 60.000 példányban nyomtajuk, és behúzásra kerül a HVG-be, a Forbes Magazinba, a BOOM Magazinba, a Haszonba, valamint a Menedzser Praxis kiadványaiba.
  • Több mint 40 hirdetés a mértékadó üzleti lapokban: előreláthatólag HVG, HVG HR Plusz, Haszon, Üzlet & Pszichológia, Wolters Kluwer és Menedzser Praxis kiadványai, stb.
  • Sajtóközlemények és szakmai cikkek a jelentősebb napi- és szaklapoknál.
  • Banner reklám és szakértői cikkek megjelenése a célcsoport által látogatott honlapokon (Piac & Profit, HVG, Jobline, HR-Portal, HR Blog, HR PWR), valamint kiállítóink internetes oldalán.
  • Szpotok és interjúk az InfóRádióban.
  • Személyre szóló hírlevelek a humán szakemberek, döntéshozók részére.
  • Reklámkampányok nemzetközi szakkiállításainkon.
  • Közösségi oldalainkon: Twitter, LinkedIn és Facebook. Csatlakozzon Ön is hozzánk!  

A #ZPHungary18 témaköreiÉpítse tovább kapcsolati hálóját:
több, mint 2000 szakmai látogatót várunk idén is

A Zukunft Personal Hungary Magyarország legnagyobb HR szakkiállítása. Ragadja meg Ön is a lehetöséget, hogy kimondottan az Ön szakmai célcsoportjával találkozzon és üzleti kapcsolatokat építsen! Gondolkozzon együtt a szakma vezető döntéshozóival és hozza el Ön is saját ötleteit!

Használja ki a reflektorfényt:
Öné a színpad!

Inspiráló és innovatív: az interaktív tematizált területeken a Zukunft Personal Hungary keretein belül lehetőség nyílik az Ön saját üzleti megoldásainak, cége kiemelkedő teljesíményének a bemutatássára a szakmai látogatók számára. Gazdagítsa a programot Ön is előadásával!

Az Ön egyéni megjelenése:
a sikeres kiállítás tervezhető

Mekkora standot érdemes választani? Mire van Önnek szüksége? Mi segítünk megtalálni az ideális megoldást standja kialakításához! Szívesen állunk rendelkezésére személyes és az Ön cégére szabott tanácsadással, hogy a legmegfelelőbben jelenítse meg cégét és tevékenységét! Tegyük együtt sikeressé a Zukunft Personal Hungaryt!

Nyűgözze le a szakmát!

Az első benyomás megismételhetetlen! Legyen a Zukunft Personal Hungary az Ön bemutatótere: mutassa be termék- és szolgáltatás újdonságait, innovatív megoldásait több mint 2000 HR szakembernek!

Newsletter

Bleiben Sie immer auf dem neusten Stand und abonnieren Sie unseren Newsletter.

Jetzt anmelden

Kiállítói lehetőségek


Helyszín


Budapest európai szinten is kiemelkedő konferenciaturisztikai helyszín. Köszönhető ez a város történelmi hangulatú szépségének és a számos, kiemelkedő szolgáltatást nyújtó konferenciaközpontnak és szállodának.

Millenáris „B“ Èpület: az 1911-ben épült két gyárépület részleges lebontásával, és a kettőt összekötő modern épület hozzáadásával alakultak ki a kiállítócsarnokok (B és D épület) impozáns együttese.

A Nagycsarnok (B épület) hatalmas belmagasságával – és az ezt kihasználó több szint kiépítésével – impresszív látványt nyújtó műemléképület. A kiállítási terület – a nyitvatartási időn túl – kiváló helyszíne lehet különböző rendezvényeknek. A kiállítást kiegészítő vetítők és multimédiás oktatási kabinetek – a kiscsarnokban lévő előadóterem mellett – technikai felszereltségük miatt tanfolyamok és workshopok tartására alkalmasak. A Nagycsarnok kiszolgáló helyiségei: mosdók, vetítők, oktatási kabinetek. Hasznos kiállítási területe: 4590 m².

Az épületkomplexum egy füves területekkel és tavakkal tarkított zöldövezeti parkban fekszik. A park egyik előnye – amely miatt a látogatók is különösen kedvelik – a pihenésre szabadon használható füves területek nagysága – és kulturált kialakítása. (www.millenaris.hu)


Medienpartner