Szakmai Partner


Parrish & Crawler International

A mi munkánk maga az ember. Legyen az aktuális feladatunk akár egy képzés-fejlesztési folyamat, akár egy szervezetfejlesztési projekt vagy egy HR tanácsadási feladat, sosem felejtjük el, hogy minden esetben emberek, vagy emberek csoportja, akikre építve a szervezet eléri a kitűzött célokat. Mi ebben az utazásban segítjük a szervezeteket.

A figyelmünket, időnket, szakmai tudásunkatés energiánkat fordítjuk ügyfeleinkre.

Szponzorok


Union Biztosító Zrt.

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. A társaság nemcsak a magyar biztosítási piacon, de anyavállalatán, a Vienna Insurance Groupon belül is meghatározó szerepet tölt be eredményei révén.Az UNION a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója: az egyik legmagasabb alaptőkével rendelkezik a biztosítótársaságok és egyesületek között. Pénzügyi hátterét anyacége, Közép-Kelet-Európa legnagyobb biztosítási csoportja, az 1824-ben alapított Vienna Insurance Group garantálja.

SAP SuccesFactors

SAP SuccessFactors- a HR sikertényezője

Az SAP SuccessFactors a világ vezető HR felhőszolgáltatása, több mint 48 millió felhasználóval. A megoldásportfolió élen jár a HR digitalizációjában, egyszerűsíti a HR folyamatokat és pozitív élménnyé teszi azok használatát. Olyan vállalatok használják e megoldásokat, mint a MOL, az MVM, az ENKSZ-FŐGÁZ.

Pénzügyminisztérium - Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi és megyei kormányhivatalok, a fővárosi kerületi és járási hivatalok valamint - a munkaerő-piaci feladatok ellátása tekintetében - a nemzetgazdasági miniszter által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium együttesen alkotja a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat szervezetrendszerét. A Szolgálat feladata a kormány foglalkoztatáspolitikai céljainak megvalósítása.

Tempus Közalapítvány

A Tempus Közalapítvány az Erasmus+ program hazai koordinátora, emellett további oktatási-képzési programokat kezel, többek között a Campus Mundi programot, és a CEEPUS.t, továbbá ellátja számos más ösztöndíjprogram (Stipendium Hungaricum stb.) koordinációját, és a Nemzeti Europass Központ feladatát.

Login Autonom Kft.

A Login Autonom Employee Software iparvállalatok komplex személyügyi kérdéseit a termelési területen kezeli, olyan adatgyűjtő és elemző szoftvermegoldásokkal, amik a kiadáscsökkentéstől és hatékonyságnöveléstől a jogi megfelelésen át, a munkavállalók megtartásáig több síkon jelentenek megoldást.

Kiemelt támogatók


HVG HR Center

A HVG HR Center kommunikációs csatorna a HVG hetilap, a Jobline.hu állásportál, a Karrier Plusz kiadvány, a HVG Állásbörze és a HR Plusz kiadvány segítségével a munkaerő-piac összes szereplője számára célzottan éri el a szakembereket - a pályakezdőktől egészen a felső vezetőkig.

Jobline.hu

A jobline.hu 2000 óta a kvalifikált álláskeresők egyik legkeresettebb fóruma. Egyedisége, hogy itt nem kizárólag álláshirdetéseket találunk, hanem folyamatosan frissülő, szerkesztőségi és szakértői anyagokat is. A portál 2011-ben teljesen megújult funkciókkal és külsővel támogatja az álláskeresőket.

Támogatók


Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége

Az MVÜK Magyarország egyetlen prémium üzleti kapcsolatépítő közössége, tagságunkat közel 700 vezető alkotja. Vezetői klubok szervezése mellett ún. Business Assistance szolgáltatást nyújtunk: tagjaink bármely céghez kérhetnek eljutási segítséget, valamint segítünk üzleti problémáik megoldásában.

Ansprechpartner

Német Gábor

Director

g.nemet @ messe.org
Tel: +36 1 886 2840

Medienpartner