Vélemények a szakkiállításról


„Minden korszakban vannak szenvedélyes tanárok és vannak a tudásukra kíváncsi emberek. Mégis, időnként összejön a kínálat a kereslettel, máskor meg nem. Csak akkor tud összejönni, ha van egy profi szervező, aki úgy csinálja, ahogy az adott korszakban éppen kell. A Personal Hungary 2013-nak volt ilyen profi szervezője, és nekünk azóta is nagyon jó előadni úgy, hogy még a csilláron is lógnak.“

Dr. Baracskai Zoltán, Dr. Mérő László

"Örömünkre szolgál, hogy 2017-ben is a Personal Hungary kiállítói között tudhattuk magunkat. Évről-évre követjük, részt veszünk a HR területen történő változásokban. A piaci trendek, a munkaerőpiac sajátosságai folyamatosan formálják a különböző szakterületeket, melyek újabb és újabb nyitásokra öszönzik a szereplőket, döntéshozókat, így a Monster Magyarország csapatát is. Ezeket a trendeket minden évben nyomon lehet követni a Personal Hungary tematikájában, előadásaiban is. Találkozzunk 2018-ban is!"

Tóth Réka, Brand Manager, Monster Magyarország Kft.  

"Immár 14. éve működünk együtt a Personal Hungary szervezőivel Magyarország legnagyobb HR szakmai rendezvényével. Számunkra kiemelten fontos a HR piac, munkaerő piaci kommunikációs csatornáinkat, szolgáltatásainkat többségében humán szakemberek veszik igénybe. A rendezvényen mód nyílik a régi kapcsolatok ápolására, és új kapcsolatok felvételére. Nem utolsó sorban olyan professzionális környezetben tudunk akár előadással, akár a standunkkal megjelenni, ami tökéletesen illeszkedik a HVG HR Center céljaihoz!"

HVG HR Center  

„Úgy gondolom, hogy a kiállítás évről évre a HR vezetőknek az olvasztótégelye. Biztos, hogy aki ezzelfoglalkozik, annak itt kell lennie, kapja az impulzusokat, emberekkel beszéljen, nézze meg a trendeket, úgyhogy én is ezért jöttem, még itt is maradok egy fél órát."

Essősy Zsombor, elnök-vezérigazgató, MAPI Zrt.

„Nagyon színvonalas esemény volt, sok jó előadással. Hozzánk kilátogató partnereink is pozitív visszajelzéseket adtak. Széles volt a kiállítói paletta, és az előadások témája is. A rendezvény egy remek lehetőség a kapcsolatépítésre.”

Király Szilvia, felnőttképzési szakértő, Juventus Képzési Központ

"Nagyon jó benyomást tett rám a kiállítás, mivel sok lehetőség nyílik meg egy ember/cég előtt egy ilyen fajta eseményen, főleg, ha ilyen sok látogatója van."

Benedekffy Norbert, Key Account Manager,  Bestjobs

"Nagyon jó, nagyon hasznos, nagyon fontos, hogy legyen minden évben.”

Komócsin Laura, ügyvezető igazgató, Business Coach Kft.

"A kiállítás szervezése professzionális, kedves és körültekintő. Köszönettel jövünk jövőre is."

Pallaghy Anna, marketing manager, Edenred Magyarország Kft.

„Itt van a szakma, mindenki itt van, aki számít. Ez a kiállítás nekünk van kitalálva.”

Nagy József, Vezető tanácsadó, L-SOFT Zrt.  

"A Personal Hungary HR Szakkiállítás a HR szakma legnagyobb rendezvénye. A HR felsővezetők, a szakmai érdeklődő partnerekk, az IT vezetők, a jövő generációját oktató Oktatási Intézmények szakoktatói és diákjai ezen a fórumon értesülhetnek a legújabb szakmai újdonságokról, az egyedi elképzeléseket is megvalósító szolgáltatók megoldásairól, továbbképzési, juttatási és pihenési ajánlatokról. A Szakkiállítás Szervezői nemzetközi szintű helyszínt és szolgáltatást biztosítanak ehhez. Cégünk, a Perbit HR Magarország Kft. évről évre több érdeklődőt és potenciális partnert szerez a rendezvény alatt. Számos referenciánkat a HR területről érdeklődő látogatók közreműködésével szereztük."

Fejér Tamás, Ügyvezető igazgató, Perbit HR Magyarország Kft.

"A Woltes Kluwer Kft., mint munkajogi és HR szakkönyvek, folyóiratok kiadója és jogi adatbázis szolgáltató, már több alkalommal részt vett a Personal Hungary kiállításon. Ebben az évben már saját előadónk is szerepelt, az új helyszín és a játékunk sok érdeklődőt vonzott, ami ismét bebizonyította, hogy sikeres az együttműködés a szervezőkkel. Jövőre is várjuk a szakma iránt elkötelezett érdeklődőket!”

Gócza Éva, főszerkesztő, Jogi, munkajogi portfólió, Wolters Kluwer Kft.  

"Először vettünk részt rajta kiállítóként. Nagyon jó élmény volt. A szervezettséggel meg voltunk elégedve. Tetszett a kiállítók, előadások színessége."

Bakos Brigitta, tulajdonos, Callidus Kft.

"Köszönjük a Personal Hungary csapatának a rendezvény magas színvonalú lebonyolítását, valamint azt is, hogy készséggel álltak rendelkezésünkre és segítették megjelenésünk elõkészületeit.”

Tóth Veronika, tréner, tréningkoordinátor, Borealis Catalyst Group

Medienpartner