Szerzői jog

Az ezeken az oldalakon az üzemeltetőik által megjelenített tartalmak és művek a német szerzői jog védelme alá tartoznak. Sokszorosítás, átdolgozás, terjesztés és mindenfajta értékesítés, ami a szerzői jog területén kívül esik, csak a mindenkori szerző, ill. közzétevő írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Letöltés vagy másolatok készítése róla csak magánjellegű, nem kereskedelmi felhasználás céljából lehetséges. Ha ennek az oldalnak a tartalmai nem az üzemeltetőtől származnak, akkor a harmadik személy szerzői jogait kell figyelembe venni. A harmadik személynek, mint olyannak a szerzői jogait külön fel kell tüntetni. Ha Ön mégis a szerzői jog megsértésére bukkanna, kérjük, hogy értesítsen minket ennek megfelelően. Ha jogsértésről szerzünk tudomást, haladéktalanul eltávolítjuk az ilyen jellegű tartalmakat.

AZ IMPRESSZUM A KÖVETKEZŐ SZOCIÁLIS MÉDIUMOK PROFILJAIRA IS VONATKOZIK

Felelősségvállalás a linkekért

Ajánlatunk külső, harmadik szolgáltatók weboldalaihoz vezető linkeket tartalmaz, melyeknek tartalmára nem tudunk befolyást gyakorolni. Tehát ezekért az idegen tartalmakért nem tudunk felelősséget vállalni. Ezeknek, a linkek segítségével elérhető oldalaknak a tartalmáért mindig az oldalak mindenkori szolgáltatója vagy üzemeltetője felel. A linkek segítségével elérhető oldalakat abban az időpontban megvizsgáltuk jogsértés szempontjából, amikor létrehoztuk velük a hivatkozást. Jogellenes tartalmakat az adott pillanatban nem találtunk. Ezen oldalak állandó tartalmi ellenőrzése nem lehetséges a jogsértés konkrét támpontjai nélkül. Ha jogsértésről szerzünk tudomást, az ilyen jellegű linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Felelősségvállalás a tartalmakért

Mint szolgáltató felelősséggel tartozunk a TMG* 1. bek.7. § értelmében ezen oldalak saját tartalmáért az általános törvények szerint. A TMG 8-10 paragrafusai értelmében mint szolgáltatók mégsem vagyunk kötelesek a közvetített vagy tárolt idegen információkra felügyelni vagy olyan körülmények után kutatni, melyek jogellenes tevékenységre utalnak. Tehát az információk eltávolítására, zárolására vagy felhasználására irányuló kötelezettségek az általános törvények szerint nem érvényesülnek. Az ilyen jellegű felelősségvállalás mégis lehetséges attól az időponttól kezdve, amikor tudomást szereznek a konkrét jogsértésről. Ha ezek értelmében jogsértésekről szerzünk tudomást, akkor e tartalmakat haladéktalanul töröljük. *TMG: Telemediengesetz. A médiatörvény elnevezésének rövidítése

Fotók:

75625709 - Business People Meeting Seminar Conference Partnership Concept© Rawpixel.com - Fotolia.com

111173920 - Social interaction concept© Sergey Nivens- Fotolia.com

Képviseleti jogosultsággal rendelkező ügyvezető:

Ralf Hocke

Nyilvántartó bíróság: Mannheim Járásbíróság Nyilvántartási

szám: HRB 723440

UID: DE200408521

Impresszum


spring Messe Management GmbH
Am Friedensplatz 3.
68165 Mannheim

Szervező csapat

spring Messe Management GmbH

Am Friedensplatz 3 68165 Mannheim

Magyarországi elérhetőség:

Tel.: +36 1 8862 840

Fax: +36 1 8862 841

E-Mail: contact-hungary@zukunft-personal.com

Webseite: www.messe.org

 

Ügyvezető igazgató:

Ralf Hocke

Fon +49 621 70019-0

Fax +49 621 70019-19

r.hocke@messe.org

Projektvezető:

Német Gábor

Tel. +36 1 886 2840

Fax +36 1 886 2841

g.nemet@messe.org

Képviseleti Iroda:

Réh Ágnes Projekt koordinátor

Tel. +36 1 886 2842

Fax +36 1 886 2843

a.reh@messe.org